Mogashan!

Här är vackert, här är tyst, här är natur! Härligt efter veckor av högljudd trafik och bara höga hus.
Men, några grader svalare är det inte!! 42, även här. Poolen är säkert 37. Men det blir något lite svalare på kroppen om man doppar den i det trettiosjugradiga vattnet och sedan ställer sig i skuggan. Kommer det någon liten bris då också kan man nästan känna sig behaglig....
Anders brände sina känsliga fötter när han skulle gå ner i poolen. Du måste ha skor ända fram, det är inte på låtsas som de steker ägg på asfalten, det går! Nu har han blåsor under fötterna!
 
Vi har en fantastisk (luftkonditionerad) SVIT!!!! med jacuzzi på altanen. Jacuzzin var inte fylld med vatten när vi kom. Tydligen tömmer de den efter varje ny användare, vilket är fräscht. Nu ville vi ha vatten i så vi ringer på dem och de kommer åkande i golfbilar. När vi ber dem om kallt vatten i tunnan så tittar de konstigt på oss som om vi var galna!? Nu har vi en underbar sval jacuzzi! Har heller aldrig hört om kall sådan men det är fantastiskt jag lovar...och kallt vatten finns inte, svalt är möjligen ordet.
 
 
Nu ska vi strax gå till clubhuset och äta en middag. Så fler bilder får ni så småningom, men ni ser lite vacker utsikt eller hur? Nu har vi det gott i alla fall!
Kramar
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Maggan Kagebo Dahlgren
  • 2013-08-06

Så härligt ni har det! Här är lite åsktryck i luften men såklart svalare än vad ni har! Kram Maggan

  • Susanne
  • 2013-08-06

Hej va bra ni köpt cyklar och kan hoja fram!
Fin bild David tagit med blixtar och dunder! Hur många våningar finnsndet över er i ert hus? Ni bor inte allra högst upp eller?
Ellie har kommit hem till Hjuvik! Hon hade med två kompisar från skeppet.
aniel o jag har snickrat på landet idag. Jag har också badat i tunna, som här är värmande och det måste va helt hemskt att inte kunna bli avsvalkad av att bada!?! Men AC ser gla ut iallafall! Kramar
suss

Skriv en kommentar
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus