Ann-Sofie

Igår gick brandlarmet!
Klockan var halv elva vi skulle precis släcka och gå och lägga oss, Då går brandlarmet! 
Vad gör man när man bor på 25e våning? Man tar inte hissen... tydligen. Visste inte jag? Vi går ut i farstun, ryker det? Nej! Ser eller hör vi någon annan som verkar reagera på larmet, det tjuter fruktansvärt här ut i trappuppgången. Nej! Vad gör vi ? Tar på skorna och går de 25 våningarna ner för trapporna. Gör någon annan det i huset? Nej!
När vi kommer ner är foajevakterna där, de ser oss komma, säger: sorry sorry!  Och skrattar gör de! hur roligt är detta då? Sedan tar vi hissen upp, tydligen falskt alarm, vad gör vi nästa gång det larmar? Går igen förmodligen. Vill bara påpeka att det är 38 grader och ingen aircondition i trapphuset.
 
Idag åkte jag till Anders jobb vid lunch, han jobbar tio minuter bort med bilen. Och vi gick på en japansk restaurang. Mycket trevligt, av med skorna, sitta på golvet, buga och bocka. Fint och trevligt men tyvärr är det inte mina smaker. Gillar man inte sill eller gravad lax så är det svårt med suchi och rå fisk. Detta var så kallad suchini, inte rullad. Hjälper inte! Nästa gång måste jag prova tillagad mat, fisk eller kött, det kanske går bättre?
 
 
 
 Snygg är den i alla fall! Maten! :)
 
 
 
 
 
Vi gick till Costa Coffie efteråt och tog varin cappucino och delade på en blåbärsmuffins, så blev vi mätta också.  Sen måste vi simma i kväll igen.... 
 
I kväll ska vi äta Ayi-mat! Hon lagar underbart god mat och vi kan inte laga billigare själva, var handlar hon? kan visa bilder på hennes mat i morrn.
 
Nu är det bestämt, vi ska åka till Malaysia på semester i augusti... alla ni som läskar mig med bad på kusten hemma, ha där fick ni! Nej allvarligt talat, jag tror jag döööör snart om jag inte får bada i ett hav! Nu ska jag väl få det då äntligen, några veckor kvar. Det verkar ju som det varit en fantastisk sommar hemma i år? Och detta missade vi....båten står inplastad på Öckerö hamn och gråter....lilla Cornelia....
Vi hörs kramar till er som läser, även om ni inte kommenterar...mail är jättebra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Johanna

Vad roligt att se bilder på vad ni äter! Själv så älskar jag sushi bl.a.
Vädret har varit fantastiskt senaste veckorna men det skulle bli regn imorgon och ostadigt nästa vecka så jag tror ni ändå har det lite bättre. ;)

Svar: Jaa, jag gillar inte gravad lax eller sill heller....blir väl inte vuxen vad gäller det?Vi har 40 grader här idag, kan inte vara ute. Men fram i höst blir det nog fint, det är ett tag till dess bara. Krama sötisen Neo från gammelmoster!
Ann-Sofie Corneliusson

Susanne

Hälsningar från Kållevännerna på Dyrön, Lars o jag var där idag ☀
Du får nog bada gott i Malaysia, men visst, idag var våra bad svårslagna från Dyröns södra badplats. Fina foton idag igen delar du! Jag föredrar definitivt blåbärsmuffins före sushi jag med! Kram!

Svar: Det finns inte mycket som slår västkusten på sommaren. Vädret är ju en osäkerhetsfaktor, man vet ju aldrig. Men en fin sommar, gott i vattnet, finns inget bättre då! Bohuskusten har ju hamnat i någon undersökning (internationell sådan) som sjua vackraste platsen på jorden! Så det är inte bara en subjektiv åsikt. Eller hur? Kramar
Ann-Sofie Corneliusson

Svägerskan!

Ja jösses vad det händer mkt hos er i det föra Kinalandet! Måste säga att det är görroligt att läsa din blogg för du skriver så himla "målande" och bra! Detta trots att du har sån hemlängtan! När ni kommit hem igen så tycker jag att du kan "göra en bok" om tiden i Shanghai ! Den kommer att slå Bridget Jones Dagbok, jag lovar! Massor med kramar till dig fina svägerska!!

Svar: Skoj att du tycker det! Det är faktiskt lite gott att få höra sånt och känna att några läser. Roligt att skriva då, och jag behöver skriva!Tack fina svägerska själv! Kram
Ann-Sofie Corneliusson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress