Ann-Sofie

Vi minglar med kändisar!
Jag har pratat med mark Levengood!!
Så trevlig! precis som man tror. Han och Henrik Johnsson var inbjudna av Svenska handelskammaren i Shanghai för att hålla ett föredrag om Sverige och Svenskarna. Medelsvensson heter inte längre Svensson utan Johansson och Fredrik i förnamn. Han är 40 år och gift med Maria 42 år. De har två barn, hus och volvo. Volvon är blå men Maria skulle hellre ha en röd eller gul bil. Mark berättade om när han träffade den Danska drottningen och pratade lite för mycket om hur vackert det danska språket är...  De var riktigt underhållande och spännande att lyssna på . Men var de lite nervösa? Kanske ovana att prata engelska? Många igenkännande skratt blev det.
 
Efterråt var det mingel med de två föredragshållarna och ett sextiotal Shanghaisvenskar (några få kineser).
Eftersom Mark berättade om när han träffade Meryl Streep en gång i tiden och blev starstruck och absolut ville ha ett foto med henne och han själv, så vågade jag gå fram och be om ett foto på oss båda! Det gick bra! Och vi fick dessutom en stunds prat med den trevlige mannnen. Han frågade vad vi gjorde i Kina, vad tjejerna gjorde, vem av dem som var äldst, eller var de tvillingar? Och jag fick sagt hur bra jag tyckte om både honom och Jonas!                                                                                                                                                                                    
                    
   
Bästa vänner! :)
Ikväll ska vi på kräftskiva tillsammans....ja han ska dit också!
En svensk tjej vi pratade med lite senare hade hört samma historia om Mark och Meryl Streep men då var det Jonas som berättat och historien var något annorlunda :)
 
Anders har åkt till Europa, Tyskland och Sverige, hur synd är det inte att han missar kräftskivan i kväll! men nu vågar jag gå ändå.... har ju bästisen med mej :)
 
 
Mark med Caroline och Frida!
Detaljer från kräftskivan kommer i morrn! Kram
 
Jennie Lübek

Åh vilken dröm du lever!! Lyxhustru och hänga med kändisar, snart är det du som dyker upp i Shanghai-fruar som sänds på tv3 på bästa sändningstid;) vi får följa intrigerna mellan dig och Mark och Anders...även Jonas kanske blir med på ett hörn' och varför inte Maria Montizami och kanske Gunilla??!!...haha.

Underbart att följa dig på bloggen!!

Kramar

Svar: Visst, ska ringa tv3 o detta omgående!!!
Ann-Sofie Corneliusson

Pernilla

Vilken grej. Något att suga på ! Fina Frisa o Caroline- hälsa så gott!

Svar: Det är det!! Kram
Ann-Sofie Corneliusson

Gun Engström

Så det kan bli! Hälsa min granne att allt är bra i Mörhult och att bygget ser bra ut! Kram till er alla!

Svar: Har inte hunnit träffa henne ännu, kanske var hon med på kräftskivan igår, vet inte?
Ann-Sofie Corneliusson

Susanne

Hej! Fina bilder på er!😄 kul du har tjejerna med dej! vi Johanssons blev hämtade av E (!) med vår Volvo igår, till barnkalas hos brorsan, nu är vi i Hjuvik. hoppas ni klarar er från orkanen, den går nerom HongKong. KrAAmar!

Svar: Tror vi klarar oss undan den!Skönt att höra att ni är tillbaka! Hälsa! Kram
Ann-Sofie Corneliusson

Mimmi

Nej, men...så kul!

Svar: Ja, verkligen!
Ann-Sofie Corneliusson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress