Musik är min bästa terapi!

Funderade på att ringa Tommy Körberg idag och säga att jag är kär i honom.....nu är jag väl inte det, bara i hans röst. När jag sätter lurar i öronen och musik på så hamnar jag i en annan värld. Musiken är inte lika lättillgänglig här och jag har saknat det. Jag ska försöka komma ihåg detta och använda mig av musik när livet åter snart blir stressig igen, musiken lugnar ner mig eller piggar upp mig men framförallt får den mig att må bra. Jag kom på det här igen idag. Efter en mysig lunch med väninna, var vädret härligt och jag ville inte bara gå hem. Jag satte på spotify i telefonen och idag gick det att strömma! En underbar promenad i skönt vårväder, med som sagt Tommy Körberg i öronen.
 
 
När solen tittar fram så här på våren så ser man alltid tvätt hänga på tork, eller som här täcken. Täckena är förmodligen inte tvättade de hänger bara ute för att torka ändå, många har ingen värme i sina lägenheter och har det därför mycket fuktigt, när solen lyser passar man på att hänga ut och torka och värma upp. På marken ligger frökapslarna till lotusblommor på tork...ska ätas senare....
 
 
Lunchpaus på vår båtutflykt i Thailand. Tänkte ni kunde få lite fler bilder från vår semester att drägla över :) Just nu flyter nätet på så bra så det gäller att passa på att ladda upp bilder....Vill ni se mer?
 
 
Kines på stranden, fint paraply!
 
 
Ser ni att sköldpaddan sticker upp huvudet? Hen blir matad med morötter och verkar gilla det.
 
 
 
Frida ska flyga paraflying!! Hon och jag fick en extra flygtur, med dopp i vattnet. Vi hade båda träningsvärk i magen dagen efter...på något sätt ansträngde man magmusklerna när man hängde där uppe i luften.
 
 
En båttur med snorkling gjorde vi en av dagarna, tror ni jag trivs eller!?
Fler bilder finns och jag tänkte visa fler, men där lade uppladdningen av! Så over and out, slut för idag eller hur säger man?
Kram på er!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Catarina G
  • 2015-03-03

Tänk vilka skilda världar här får man höra mer musik än man vill ibland däremot är det inte så många täcken på gatorna! Tack för härliga bilder, en sandstrand och dopp i turkost vatten skulle sitta fint! Kram C

Svar: Snart snart, dopp i turkost, Hållö!? Med gummibåten?
Ann-Sofie Corneliusson

  • Margareta Kagebo Dahlgren
  • 2015-03-05

Å så kul att se bilder från Thailand. Jag kan aldrig få nog av bilder! Så kul att mata en havssköldpadda! Hm översta bilden med täcket ser bekant ut på något vis. Kram o hälsa Cathrin.

Svar: Det är din bild!!
Ann-Sofie Corneliusson

  • Susanne
  • 2015-03-09

Hej! jag har missat några av dina bloggar men därför dubbelt så kul att hinna ifatt dej lite idag! Vilka turkosa vatten och sån välbehövlig semester tillsammans ni fick då! Gott!
Jag o L var i Göteborg, firade. kul att träffa Ellie, nu i Katalunien har vi haft en dag vår och idag sommarvärme! jag drog igång en utflykt igår på internationella Kvinnodagen, som var helt okänd har i byn, och vi gick en promenad, bara mammor/ tjejerna ihop, sen till lunchen fick män och söner komma med! Väldigt annorlunda upplägg för alla här, men det funkade iallafall!!! Och vi kom till en musikfestival i Girona: black music festival: bluesmusik på utomhusscen! Jorå!
kram fr Navata!

Skriv en kommentar
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus