Botanisk trädgård!

Idag var vi och hela Shanghais befolkning i Botaniska trädgården.  Naturupplevelse är väl inte riktigt den definition jag skulle sätta på denna dag....mer kulturupplevelse då kanske? Vi hade fika och och en filt med, det hade alla de andra 23 miljonerna också!! De hade dessutom med sig tält! Det visste inte vi att man bör ha. Är det för att skydda sig mot solen? Eller är det för att tälta är kul? Tror inte man får sova över i parken? Det fanns en del fina planteringar måste jag ändå säga fast de var svårt att se, stod liksom oftast någon kines ivägen :)
 
 
Vårfint är det, eller hur? Vi fick en liten promenad i alla fall, och uteluft om inte frisk luft.
 
 
En dag i parken, då tar man med tältet!?
 
Efter vår promenad i Botaniska trädgården tog vi vägen om IKEA för att köpa servietter, kaffe, värmeljus och köttbullar.....då visar det sig att alla 23 miljoner Shanghaineser också tänkt att efter  en promenad i parken så är IKEA det man ska göra!!!!
 
Kvällen avslutas så på "Sunken" vår lokala pub. Hit kommer "hela" Svenska klubben....vilken kväll! Bandet spelar och svenskarna dansar till kinesernas fötjusning. Några drinkar och öl senare kryper vi upp i vår lägenhet...får se om vi somnar... Natti natti!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Susanne
  • 2014-04-05

Amazinng!
Vackra färgsprakande blommor!

heja Sunken! efter Sunken sover man inte eller hur!!

Svar: Nej....efter sunken sover man INTE!!! :)
Ann-Sofie Corneliusson

  • Margareta Kagebo Dahlgren
  • 2014-04-06

Låter som en intensiv och härlig dag!

Skriv en kommentar
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus