Ann-Sofie

Gongxi gongxi gongxi ni ya! lalalala......
Anders sitter i soffan o sjunger på Kinesiska!!! Annual dinner på torsdag då ska han klä sig i kinesisk folkdräkt från något av minoritetsfolken, dansa och sjunga på Kinesiska!! Inför en stor publik ,900st människor. Alla som känner Anders förstår att detta är stort!!!
Gongxi gongxi gongxi ni ya....musiken på hög volym, vi dör här, av skratt!!!! Tyvärr får inte jag eller någon annan i familjen se detta, kan bara fantisera. Nedan exempel på folkdräkt.
http://www.folkbildning.net/kina/0E1BD706-005B8E21.1/20121101_170331_0.jpg
Det kinesiska nyåret närmar sig och överallt ser man dekorationer, ska ta bilder o visa er.
Caroline uttryckte det så poetiskt innan jul -Någon har spytt upp julen nere i vår entre/ foaje. Nu har någon eller är det samme? Spytt upp det kinesiska nyåret. Röda sidenlampor och GULD, klistermärken med hästar på. Det är hästens år som kommer. Det är svårt att missa att en högtid är på väg. Men så spännande att se och uppleva detta!
Dagens väderrapport: Sol, bra luft, lite vind, något kyligt men härligt! En promenad var skönt idag.
 
Nu är sikten från vårt vardagsrumsfönster fantastisk, sikten är så fin och många hus lyser och blinkar i flera färger, högtiden till ära, kanske?
I morgon min första svenska-lektion i Kina!!
Kram på er
 
 
 
 
 
 
Margareta Kagebo Dahlgren

Någon måste ju filma Anders uppträdande. Han ska väl inte vara själv,på,"scen"?

Svar: Nej, de ska vara några stycken. Får nog inte se den filmen...
Ann-Sofie Corneliusson

Catarina G

Det uppträdandet skulle vara roligt att se, men jag tycker ändå synd om Anders. Kanske kan man få se ett specialuppträdande? Måste vara kul att få se/ delta i ett "nytt" lands stora högtid. Snart är passen hämtade och vi kan sända över uppgifterna. Kram C

Svar: Ska prata med Anders om uppträdande när ni kommer. Nu närmar det sig :)
Ann-Sofie Corneliusson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress