Vi skapar folkmassa och polisen kommer!!

Bästa festen i stan!! Svenskarna har träff kom o kolla!!
Igår var det lördagsdrink igen, häftigaste hitills. Vi träffades på trottoaren utanför ett litet hål i väggen, några hade bett en gatumusikant från Nya Zeland komma och spela lite för oss. Han spelar bra, efter ett glas vin klappar och dansar vi med. Det är fest på trottaren!!  Kineserna samlas för att titta på de knäppa västerlänningarna. Till slut blir det svårt för bilarna att ta sig fram....
 
 
Jag hade kul, missade att ta bilder....här är precis i början, några har stannat för att kolla på oss. Efter en stund är det full på gatan. Visst är han söt? Mannen i badshorts? Jag är mest fokus på musiken....ni vet hur jag är?
 
 
Ingen fantastisk bild, men här är han som spelade. Gott att höra riktig engelska till bra låtar. Eagles, Dire Straits mm.
 
Han får tyvärr inte hålla på långe, någon granne ringer visst polisen. Då ökar folkmassan ytterliggare, vad händer här!?
 
Vi blir lite oroliga för hon som äger stället, hålet i väggen, har vi ställt till det för henne nu? Vi pratar o bestämmer att betala eventuella böter för henne. Det löser sig, hon vet vad hon ska säga. Men tyvärr får han sluta spela och festen stannar av, vi går vidare och äter en god middag på en Tai-restaurang.  Men kul så länge det varade!!!
 
Nu är vi bjudna på brunch hem till några vänner....jobbigt liv, måste gå!!
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Margareta Kagebo Dahlgren
  • 2014-09-30

Så roligt ni har det!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv en kommentar
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus