"Djupa tankar och Akvariet Shanghai!

Efter några dagar uppe i bergen är vi nu tillbaka i staden igen. Det känns bättre, lite nya krafter fick jag nog. Ska nog orka tills vädret blivit svalare. Blev liksom upplyft både fysiskt som själslikt. Kvällarna var ju enda stunden man kunde vara ute. Vi satt i vår svala jacuzzi och tittade på stjärnorna, det är lätt att hamna i samtal kring meningen med livet då. Man kommer liksom på hur liten man är när man tittar uppåt så. Måste berätta en sak som jag fått höra av en klok man som sätter lite perspektiv på tillvaron : Om vintergatan är Nordamerika så är vårt solsystem lika litet som detta O (alltså bokstaven) Och detta O (vårt solsystem) ligger i vattnet några kilometer utanför nordamerikas kust. Hur liten är inte jag då?! Varför finns vi? Finns det en mening? Vad gör jag i Shanghai?
 
Från det ena till det andra. Fick luppleva lite tropiskt vatten idag när vi var på avariet. Världens längsta undervattenstunnel 150.m, så nära scubadiving det kan bli. Såg hajar, Nemo-fiskar, sköldpaddor och fantastiska maneter. Hoppas på att få se delar av detta på semestern.
 
 
Frida i tunneln....
 
 
 
Skalman.
Nu måste jag fokusera på matlgning!
Kramar!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Mimmi
  • 2013-08-10

Hej och tack för allt du berättar här!
Fantastiskt med alla era upplevelser. Läste allt i ett svep nu eftersom jag varit dålig på att vara uppkopplad på våra resor.
Vi kom hem i går kväll efter att ha varit i Varberg och Torekov denna veckan. Avslutningen på vår semester. Åkte förbi Åke på hemvägen och han var mycket piggare nu.
Förra veckan var vi i Stockholm och fick vara med Adrian när Erika jobbade.
På tisdag börjar jobbet, och eleverna om en och en halv vecka.
Ha det fortsatt gott och vi hörs!
Kramar

Svar: Vad roligt att du läst! Hälsa familjen, ser Adrian på facebook ibland, vilket chamrtroll!Vet att ni börjar jobba snart, men det verkar som det varit en fantastisk sommar hemma i år. Här har varit sanslöst varmt. men om en vecka åker vi till Malaysisa!
Kram Ann-Sofie
Ann-Sofie Corneliusson

  • Margareta Kagebo Dahlgren
  • 2013-08-10

Den här tunneln verkar ju så häftig! Bilden på sköldpaddan kändes verkligen som scuba diving. Finns fler bilder från tunneln månne? Så vackert! Kram Maggan

Svar: Jo jag har några bilder till, kan se om du kan få se ;)
Ann-Sofie Corneliusson

  • Susanne
  • 2013-08-12

Hoppas er resa till Malaysia blir härlig med bad och snorkling m.m. ! Kram

Svar: Vi hoppas till o med på dyk....
Ann-Sofie Corneliusson

Skriv en kommentar
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus