Sverige-besök, eller besök från Sverige.

Betoning är viktigt! Vänner på besök. Eller. Vänner på besök. betyder verkligen olika saker, eller hur!? Sen kan det ju vara, Vänner på besök också. I veckan som var hade jag oväntat Vän på besök. Oväntat besök men också oväntat mycket vän! Vi har inte setts eller hörts så mycket på senare år, men så kom hon till Shanghai i arbete, hade några dagar fria, tid och lust att umgås med mig. Så kul och trevligt! Våra flickor var bästisar när de var små, då sågs vi mycket, men så flyttar man, livet ändrar på sig och man tappar kontakten. Vilken tur att det går att ta upp den igen!
 
 
Vad är viktigast att se när man kommer till Shanghai? Skylinen förstås. Gunilla hade visserligen varit här innan och sett den.  Men vinkeln från M on the Bund är särskilt bra, och deras pavlova är berömd!!
 
 
Den är godare än den ser ut....fattar ni då?
Vi gjorde lite turistgrejer förstås, bland annat Yu garden. Nästan alltid när man är här stöter man på svenska turister. Vi smög lite på dem men ville inte beblanda oss med dessa :).
 
 
Svensk flagga!!
 
Vi hann med lite shopping och Ladies night  också som är ett måste!
 
På onsdag är det Kinas nationaldag och Anders ska vara ledig en vecka. Vi ska passa på att njuta av lugnet som blir i Shanghai när många reser bort. Det är den bästa tiden på året vädermässigt så vi stannar. Bland annat ska vi på utflykt i Century park och spela kubb, då ska jag vinna!!
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Susanne
  • 2014-09-29

Hej! fint med besök! ser ut att ha jättefint väder!
Spanar ni på svanskarna med flaggan i topp, När mina föräldrar var på kinesiska Muren mad Travellers Club hörde de amerikaner som kommenterade den svenska gruppen: -oh look, there is a church on sightseeing too!
Jäjä!
Ha skoj på nationaldagen! Kram fr Hjuvik SoL

  • Margareta Kagebo Dahlgren
  • 2014-09-30

Så härligt att vandra i Yu Garden!!

Skriv en kommentar
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus